Yritys

Yritys

1971

perustettu yhtiö

1984

KKM on toimittanut hajautetun kompensoinnin tuotteita Suomeen vuodesta 2004.

2480

Tällä hetkellä verkossa on yli 2500 kpl hajautetun kompensoinnin reaktoria ja petersen kelalla varustettua jakelumuuntajaa.

KKM

KKM:n tuotteita myydään Ruotsiin, Suomeen, Tanskaan ja Baltian maihin. Yhtiö on kovassa kasvussa ja laajenee tulevina vuosina myös uusille markkinoille.

Suomessa tuotteidemme myynnistä vastaavat tukkuliikkeet SLO OY, Onninen Oy ja Rexel Finland Oy.

Tehdas

Lämmitettyä sisätilaa tehtaalla on noin 5000 m2, jonka lisäksi kylmiä varastotiloja ja ulkoalueita muutamia hehtaareja. Toinen tehdashalli pitää sisällään kokoonpano ja valmistustilat ja toiseen on sijoitettu kuivaus ja testaus sekä varastointi.

KKM Power d.o.o.

KKM:n tuotteita myydään Ruotsiin, Suomeen, Tanskaan ja Baltian maihin. Yhtiö on kovassa kasvussa ja laajenee tulevina vuosina myös uusille markkinoille.

Suomessa tuotteidemme myynnistä vastaavat tukkuliikkeet SLO OY, Onninen Oy ja Rexel Finland Oy.

Tuotanto - Kokoonpanosta valmiiksi tuotteeksi.

Sydämen kokoonpano.

Muuntajan sydänlevyjen kokoonpano suoritetaan käsin. Reaktorivalmistuksessa tämän tuotantovaiheen vaatimukset ovat erittäin kovat. Tulosten dokumentointi tästä vaiheesta on äärettömän tärkeää tulevia vaiheita varten. Laatua seurataan ISO sertifikaattien vaatimusten mukaisesti.

Käämien asentaminen.

Käämien asentaminen sydämen ympärille on manuaalinen toimenpide, joka vaatii kokemusta.

Testaus - Testausmenettelymme takaavat korkean laadun ja luotettavuuden.

Testilaboratoriomme sijaitsee tehtaan yhteydessä. Pystymme testaamaan vaadittavien standardimittausten lisäksi mm. reaktorin ääntä ja värinää.

Testilaboratorio.

Pystymme tuottamaan jopa 1,4 MV testilaboratoriossamme. Kaikki standardien mukaiset testit reaktoreille ja muuntajille on mahdollista suorittaa omassa laboratoriossa.

Vaihtovirtageneraattori.

Testilaboratoriossamme on AEG AC generaattori, joka on kooltaan 1 MVA:n. Tämä mahdollistaa suurempien reaktoreiden testaamisen.

Faradayn häkki.

Faradayn häkki turvallisiin ja tarkkoihin testeihin sisältäen:

  • Tyyppitestit
  • Erikoistestit
  • 3I0 lineaariset testit
  • R/X testit
  • PD testit

Muotoilu ja simulaatio.

KKM Power käyttää uusinta teknologiaa takaamaan toiminnallisuuden ja laadun. Comsol Multiphysics tarjoaa mahdollisuuden simuloida laitteiden toimintaa yksityiskohtaisesti.

Comsol Multiphysics.

AC/DC Moduulia käytetään simuloitaessa sähköisiä, magneettisia ja elektromagneettisia kenttiä staattisissa ja alhaisen taajuuden sovelluksissa. Tyypillisesti tätä käytetään induktorien, kelojen, reaktorien ja sensoreiden mallintamiseen. Tyypillisiä parametrejä näissä ovat resistanssi, kapasitanssi, induktanssi, impednassi ja erilaiset mekaaniset parametrit, kuten kiristysmomentit ja muut voimat.

Tulevaisuuden ratkaisut jo tänään.